Skip to Content

OVO Godišnja 25. po redu konferencija 12-15 OKTOBRA! ODRŽANA Konferencija Zajedno ZA, Srpsko - Moskovska Crkva 21-22 OKTOBAR

 IZVEŠTAJ!

Dobri Bog nas tokom svake godišnje konferencije pohodi novim stvarima. Mnogi bivaju ohrabreni, bolesni primaju isceljenje, životi se mijenjaju, a u ljudskim srcima se rađa nova nada i vizija za pokretanje.

 Nasa 24. Konferencija koju smo prvi put odrzali i u Novom Sadu i u Backoj Palanci a ovog puta zajedno sa Evandjeoska Crkva u Srbiji, Protestanska Hriscanska Zajednica ( HZ). sa Moskovskom Crkvom Rec Zivota, WOLRus, je sigurni smo bila novi zamajac u pokretanju ka Cilju.

A Cilj je Obnova nase zemlje , RE-forma; Povratak na Pismo-Reč, Molitvi i Slavljenju, Evangelizaciji i Zajedništvu i što će proizvesti probudjenje na čitavom Balkanu.

Ovog puta nasi GOVORNICI su bili: Episkop pokreta Rec Zivota, pastor velike Moskovske Crkve: Mats Olla Ishoel.
Koordinator za Rusiju Sergej Dmitrijevic i ponovo kao i proslih godina pastor crkve u Bratislavi Peter Cuzik .
Na konferenciji u Novom sadu su bili prisutni pastori sa Juga Srbije, Centralne Srbije, severa Vojvodine, Beograda  i okolnih mesta, takodje iz Crne Gore, Hrvatske kao i drugi lideri i predstavnici Jevrejske organizacije ICEJ za Srbiju.

To je ujedno bila dobra prilika i da predstavimo ono sto planiramo ZAJEDNO a to je liderski kurs sa WOLI a preko WOLRUS . 

Mi Verujemo da ce ova skola-kurs KZV, ohrabriti bracu da Zajedno istupimo ka Cilju obnove citavog regiona balkana, donoseci Jevandjelje regionu koji nikada nije bio istinski Evangeliziran.s
Zahvalni smo da Gospodu  da je doslo vreme da sa našom bracom-Crkvom iz Istocne Europe i bivseg SSSR mozemo pripremati lidere kroz brzu školu kurs za važan poduhvat na Balkanu. Radost je videti i znati da su nam do sada u Evangelizaciji i pripremi pomagale Crkve sa zapada-- EU i USA, ali ovo je vreme za Crkvu sa bivse Istocne EU i SSSR da pomognu da zajedno i sa Europskom Crkvom a preko domaćih lidera, dosegnemo Balkan.

* Vrlo se radujemo da smo u Backoj Palanci imali i 20.  gostiju iz emigrantskih kampova i imali zajednistvo sa Iranskom i Sirijskom bracom i sestramatekst | about seo