Skip to Content

Kurs za pastore, buduce pastore, saradnike, muzicare i molioce, vodje kucnih grupa, decjih sekcija,-lidere: Efektivnije, snaznije, konkretnije!

 Od 02-04 Juna Poseta i Sastanak sa dekanom Biblijske skole Slovo Zizni iz Moskve kao i koordinatorom pastora Crkve Rec Zivota-Slovo Zizni u Moskvi. http://wolrus.org/

Povod ovog sastanka je bio dogovor u vezi organizovanja jedno godisnjeg kursa, seminara-skole za pastore i sve duhovne saradnike, muzicare i molioce-lidere u Srbiji.

Zajedno sa pokretom Rec Zivota iz Moskve i Svedske i nekih EU zemalja WOLI, odlucili smo organizovati ovaj seminar koji bi osvezio, ojacao i unapredio nase delovanje na ovim prostorima. 

Ruska-Moskovska braca imaju veliki napredak u radu po celom bivsem SSSR , kao i mnogi zemalja Azije, Vietnama, bliskog Istoka i verujemo da ce nam Njihova iskustva i otkrivenja pomoci u radu ovde na prostorima bivse Yu. Srbije-Vojvodine i Balkana.O detaljima cemo Vas informisati redovno ako pokazete Vasu zainteresovanost za ovaj vazan dogadjaj.
Ideja je:
*MESTO odrzavanja NOVI SAD ( Prigodan prostor za predavanja, boravak i hrana)
**Svakog drugog vikenda u mesecu. Petak u 15-20h
Subota od 8.30h -14.30h (10 aktivnih sati po 50 minuta)
***POCETAK, naosoj jesenjoj konferenciji Oktobar-Novembar sa pastorom Moskovske Crkve Mats Olla Ishoel.
- Po zavrsetku ovog kursa svi ucesnici, zavisno od opredeljenja, dobijaju Certifikat Univerziteta, Medjunarodne B.S. pokreta Rec Zivota!
Cena, molimo za minimalni iznos i plus donacije za one koji bi zbog financija bili spreceni!
*Sva ostala pitanja u vezi kursa; Efektnije, Snaznije, Konkretnije, USKORO.


Do tada za sve zainteresovane na sajtu http://wolrus.org/tekst | about seo